Știința Explorări a scăpat printre degete o victorie în trei seturi în fața vicecampioanei VM Zalău. În meciul disputat aseară în etapa a 16-a a Diviziei A1 de volei masculin, băimărenii au condus cu 2-0 la seturi și 21-17 în setul 3, dar nu au reușit să-și concretizeze avantajul.

 Cei mai buni de la gazde au fost tinerii Andrei Butnaru și Andrei Crișan. Ultimul a evoluat pe postul de trăgător universal, în absența lui Csanad David. Principalul artizan al victoriei oaspeților a fost Rogerio Mineiro, care a început meciul ca extremă, dar din setul 3 a jucat pe postul de „universal”, în locul lui Gabriel Cherbeleață.

„Ne-a trecut glonțul pe la ureche. Nu pot să fiu mulțumit cu jocul pe care-l prestăm în ultima vreme. Finalizarea noastră este imprecisă și aceast lucru ne-a costat înfrângerea de la Cluj și încă un punct pierdut cu Explorări. A fost un meci echilibrat și îi felicit pe tinerii de la Explorări pentru felul în care au jucat și s-au dăruit. Am fost nevoit să fac mai multe schimbări în acest joc, până am găsit formula câștigătoare”, a declarat Bogdan Tănase, antrenor VM Zalău.

„Chiar dacă primele seturi au fost extrem de echlibrate pot afirma că am scăpat printre degete o victorie cu 3-0 în fața unei echipe foarte bune. La scorul de 21-17 în setul 3 am făcut multe greșeli în atac și acolo s-a schimbat soarta meciului”, a precizat Marius Botea, antrenor Știința Explorări.

 

Articolul precedentBÂRSANA: Percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice
Articolul următor( FOTO) Un incendiu a izbucnit la Casa de Cultură din Baia Mare