După 21 de victorii în tot atâtea jocuri, FC Suciu de Sus și-a întrerupt șirul succeselor din sezonul 2018/2019 la turneul semifinal zonal. În Siret, maramureșenii au jucat patru partide, câștigând un singur meci, ratând astfel calificarea la turneul final Under 19.

18 meciuri a jucat FC Suciu de Sus în Seria Sud a Ligii a patra – juniori, sezonul 2018/2019, echipa antrenată de Dinu Cociș obținând 18 victorii și câștigând seria. În finala Maramureșului, FC Suciu de Sus s-a impus cu 2-1 în fața campioanei Nordului – Plimob Sighetu Marmației. A urmat etapa interjudețeană, în cadrul căreia maramureșenii au trecut cu scorul general de 3-0 de campioana Bihorului, CSM Olimpia Salonta, calificându-se astfel la turneul semifinal al zonei 1, care a avut loc în 14-18 iunie în Siret.

După 21 de victorii în tot atâtea jocuri, la turneul semifinal maramureșenii au suferit prima înfrângere a sezonului: 0-8 cu ACS Sporting Apahida, echipă care – de altfel – s-a și calificat la turneul final care va avea loc în 20 și 21 iunie. Gazdele de la CS Zimbru Siret au trecut cu 5-4 de FC Suciu de Sus. Tot înfrângere au suferit maramureșenii și în al treilea joc de la turneul semifinal: 0-2 cu LPS Bacău. Ultima partidă din Siret a adus și prima și singura victorie a elevilor lui Dinu Cociș la turneul semifinal: 2-1 cu ACS Sporting Iași.

Articolul precedentVreme instabilă în Maramureș până în 20 iunie
Articolul următorSOŢI AGRESIVI: Trei dosare penale pentru violenţă în familie întocmite ieri de poliţiştii maramureșeni