Poliţiştii maramureşeni caută un tânăr care a fost reclamat ca fiind dispărut şi solicită sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii pentru găsirea sa.

Poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi despre faptul că duminică George Nelu Muntean, în vârstă de 28 de ani, a plecat din Tăuţii Măgherăuş şi până în prezent nu a revenit la domiciliul său din localitatea Handalu Ilbei. Acesta a plecat cu un autoturism Alfa Romeo, de culoare gri, cu număr de înmatriculare MM 04 PTK. Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale iar polițiștii efectuează investigații pentru găsirea tânărului.

Semnalmente acestuia sunt: constituţie atletică, înălţime 1,65 m, păr blond, creţ, ochi albaştri. Are o cicatrice la nivelul capului şi una la piciorul stâng. La data dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou alb, blugi albaştri şi era încălţat cu adidaşi albi.

Persoanele care pot să ofere informaţii sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, să apeleze 112 sau Biroul Urmăriri la numărul de telefon 0262 207763.

 

Articolul precedentÎntâlnire emoționantă pentru preoții care au absolvit Seminarul Teologic din Cluj în anul 1974
Articolul următorPatru cetăţeni din Bangladesh au vrut să intre ilegal în spaţiu Schengen