La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului – ITPF Sighetu Marmației a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de competență.

Sâmbătă, în jurul orei 20.00, un echipaj al poliției de frontieră a descoperit, în anexa unui imobil nelocuit de pe raza localității de frontieră Valea Vișeului, județul Maramureș, 16 colete care conțineau țigări, de proveniență ucraineană.

S-au luat măsuri de monitorizare și supraveghere a zonei, iar în cel mai scurt timp, au fost anunţate despre eveniment şi autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.

Cele 16 colete cu țigări au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 7.910 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare este de peste 92.500 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale, precum și pentru depistarea persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora, transmite Poliția de Frontieră Maramureș.

Articolul precedentSeara accidentelor de circulație în Maramureș
Articolul următorMașină furată depistată de polițiști