Agentul şef adjunct Victor Gavril Lazăr din cadrul Biroului Rutier Baia Mare a obținut calitatea de instructor auto, după ce în perioada septembrie – octombrie a participat la un curs tip train-the-trainers, organizat la Centrul de Educaţie şi Pregătire a Poliţiei Maghiare din localitatea Nagyteteny.

La acest curs au participat doar 10 polițiști români, polițistul maramureșean obținând cele mai bune rezultate la evaluarea finală.

Polițiștii care au absolvit acest curs vor avea sarcina de a pregăti și alți polițiști în domeniul conducerii autovehiculelor în regim prioritar.

În perioada 25 noiembrie –27 noiembrie, la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr Câmpina”, a avut loc prima sesiune de instruire pentru polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova.

Una e să practici tehnicile de conducere învățate și alta e să prezinți în fața colegilor aspectele teoretice ale pregătirii. Sunt emoții inerente dar constructive, care oferă autenticitate prezentării, iar când feedbackul primit este unul pozitiv, te bucuri că ai contribuit și tu cu o părticică la profesionalizarea serviciului polițienesc”a declarat agent şef adjunct de poliție Lazăr Victor.

În perioada următoare se vor organiza şi alte instruiri, la nivelul altor inspectorate de poliție.

 

Articolul precedent”1 Decembrie cu drag”marcat la Colegiul Național Pedagogic ”Regele Ferdinand”
Articolul următor13.200 de petarde confiscate de la un maramureșean