Marți dimineața, un tânăr de doar 18 ani din Bistrița-Năsăud a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un bărbat din județul Maramureș alături de care consumase alcool înainte ca între cei doi să izbucnească un conflict. Agresorul a fost prins de polițiști și în aceste momente este la audieri.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, incidentul s-a produs marți dimineața, în jurul orei 05:00, pe raza localității Bichigiu din Bistrița-Năsăud.

”Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați printr-un apel la 112 despre faptul că, în localitatea Bichigiu a avut loc o agresiune, în urma căruia, un tânăr de 18 ani a fost rănit, fiind transportat la spital. În urma primelor verificări, polițiștii au stabilit faptul că doi bărbați ar fi consumat băuturi alcoolice împreună, după care, în urma unor neînțelegeri avute, unul dintre aceștia, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Budești, județul Maramureș, l-ar fi lovit cu un cuțit pe celălalt, în vârstă de 18 ani”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Citește continuarea pe realitateadebistrita.net

Articolul precedentVezi cum va fi vremea în perioada următoare în Maramureș
Articolul următorSprijin pentru cei 8 copii din Bârsana rămași fără tată