Miercuri s-a disputat partida dintre Unirea Dej și Știința Explorări Baia Mare. Deși au disputat un meci fără prea mare miză, cele două vechi rivale au furnizat o dispută interesantă, care a durat aproape două ore.

Orgoliul unor jucători, care au schimbat de-a lungul anilor cele două tabere, și-a pus și el amprenta asupra ambiției cu care s-a jucat partida. Dejenii au început bine meciul (4-1), dar băimărenii au egalat și au preluat conducerea (7-9), trei dintre punctele oaspeților fiind realizate de ridicătorul Dragoș Răileanu. A urmat o nouă revenire a gazdelor (19-19), după care Explorări a revenit la cârma jocului și a câștigat setul cu 25-22.

Setul al doilea a fost la discreția echipei Unirea, care s-a impus clar cu 25-16. Setul 3 a avut o desfășurare palpitantă. Băimărenii au condus în permanență la diferențe care păreau confortabile (8-12, 13-18 și 17-21). Dejenii nu au renunțat la luptă și au egalat (23-23), dar oaspeții au găsit resursele necesare pentru a câștiga setul cu 25-23, după atacurile reușite de Codrin Mocanu și Sorin Dragomir. Băimărenii au dominat destul de clar și setul patru, pe care l-au câștigat cu 25-18, și au obținut astfel o victorie surprinzătoare ce a confirmat, încă o dată, faptul că meciurile Baia Mare-Dej sunt deschise oricărui rezultat.

Partida s-a jucat în etapa doua din faza a II-a a campionatului, grupa 7-10.

 

Articolul precedentConsiliul Județean – partener în organizarea unor evenimente emblematice alături de Instituția Prefectului și Universitatea Tehnică
Articolul următor„Migraaaanți!!! ” la Teatrul Municipal Baia Mare