Victorie dublă la București pentru CSM Sighetu Marmației. Baschetbaliștii sigheteni au reusit să câștige cele două meciuri disputate cu CN Aurel Vlaicu și CS Agronomia București.

 

În mediul disputat în 21 noiembrie la București CSM Sighetu Marmației a învins echipa CN Aurel Vlaicu la o diferență de 27 de puncte. În această partidă de la CSM Sighet s-au remarcat Gregory Joseph Edwars Jr. cu 28 de puncte, 16 recuperări și 4 pase decisive, Allan Ralph Thomas cu 15 puncte, 5 recuperări și 9 pase decisive și Alin Iuga cu 11 puncte și o pasă decisivă.

 

Joi baschetbaliștii sigheteni au învins tot la o diferență de 27 de puncte pe CS Agronomia București, scorul final fiind de 84-57. În acest meci de la CSM Sighet s-au remarcat Allan Ralph Thomas cu 23 de puncte, 12 recuperări și 4 pase decisive, Gregory Joseph Edwars Jr. cu 18 puncte,  10 recuperări și o pasă decisivă și Lucian Tibarna cu 16 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă.
Articolul precedentÎntâlnirea partenerilor din cadrul proiectului ”Școala Rădăcinilor Străbune” la Școala Gimnazială ”Vasile Berci” din Călinești
Articolul următorLuni se întrerupe furnizarea apei pe o stradă din Sighet