Ultimul meci din acest an, disputat pe teren propriu împotriva celor de la CSM Focșani, le-a adus o victorie sportivilor de la CSM. Sighetenii au câștigat meciul  din etapa a XIII-a din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin la o diferență de 3 puncte, cu scorul de 79-76.

La meciul de miercuri suporterii au venit cu jucării pe care le-au aruncat pe teren și care vor fi donate copiilor de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă. După această partidă, CSM Sighet a înregistrat 11 victorii consecutive.

”Noi ne-am așteptat din partea echipei din Focșani să ne întâmpine cu o asemenea rezistență, am mai jucat cu ei de trei ori în acest sezon. Am avut momente bune în timpul meciului, am reușit să ne distanțăm și la diferențe mai mari. Și ei ne cunosc, au reușit să se apropie și să ducă meciul în final la un scor care a ținut și publicul în suspans. Noi ne bucurăm că am reușit să gestionăm foarte bine finalul de meci și să câștigăm acest ultim meci acasă în fața suporterilor care au fost în număr foarte mare alături de noi”, a precizat Emil Kosztelnik, antrenor CSM Sighet.

La final de an, reprezentanții Clubului Sportiv Municipal au vorbit nu doar despre realizările de până acum, ci și despre modul în care încheie CSM anul din punct de vedere administrativ.

”Din punct de vedere administrativ eu spun că a fost un an reușit pentru Clubul Sportiv Municipal, secția de baschet, am reușit să facem cinste orașului nostru prin baschet. Să nu uităm numărul mare de proiecte realizate la nivelul școlilor, a venit și domnul președinte al Federației Române de Baschet. Am încununat acest an cu rezultate deosebite în Liga Națională de Baschet clasându-ne pe locul 3. Am reușit să avem și 11 meciuri concecutive cu victorii și calificare în turul 3 al Cupei României. Facem cinste Sighetului cu un buget mic la nivelul ligii naționale, am reușit să ne calificăm în faza următoare. Să nu uităm că performanțele sunt mai mari decât logistica de care dispune în momentul de față Sighetul. Sperăm că prin aceste rezultate aleșii locali să fie în continuare lângă noi”, a explicat George Opriș, președinte CSM Sighet.

La finalul meciului Moș Crăciun a adus cadouri pentru toată lumea. Pe lângă pachetele cu dulciuri pentru copii, 5 unități de învățământ din oraș au primit panouri de baschet oferite de Clubul Sportiv Municipal și Federația Română de Baschet.

Articolul precedentColectarea gunoiului menajer în Sighetu Marmației se va face după un alt program
Articolul următorLansare de album omagial și plachete aniversare primite de foștii prefecți ai județului