Cu scorul general de 8-2, Viitorul Ulmeni a câștigat finala în dublă manșă a Ligii 4 și devine campioana Maramureșului la finele sezonului 2018/2019.

Avântul Bârsana a câștigat seria Nord a Ligii a patra, terminând campionatul neînvinsă în 16 etape, având în serie cele mai multe goluri date, 75, și cele mai puține primite, 19. În seria Sud, Viitorul Ulmeni a obținut locul I după 17 victorii și o singură înfrângere. Jucătorii din Ulmeni au dat cele mai multe goluri în Sud- 102 și au primit 16.

 Avântul și Viitorul și-au disputat finala Ligii a patra, sezonul 2018/2019. În prima manșă, derulată săptămâna trecută în Sighetu Marmației, Viitorul Ulmeni s-a impus cu 3-1 , pentru ca azi, în manșa secundă, campioana Sudului să bifeze victoria cu 5-1. Viitorul Ulmeni a câștigat titlul de campioana Maramureșului.

Cele două finaliste au fost răsplătite cu cupe, medalii și diplome. A fost acordat și premiul pentru golgheterul Ligii a patra, acesta fiind câștigat de Alexandru Ignat de la Viitorul Ulmeni, care a înscris în turul și returul seriei Sud 35 de goluri.

Campioana Maramureșului se va confrunta cu cea a Sălajului în barajul interjudețean pentru promovarea în Liga a treia. Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur-retur. Datele de disputare sunt 15 iunie, ora 18:00, respectiv 22 iunie, ora 17:30.

 

Articolul precedentZIUA COPILULUI: Serbările copilăriei la Vadu Izei
Articolul următor150 de șoferi vitezomani sancționați în acest weekend de polițiștii rutieri