Societatea Vital își anunță utilizatorii că și în luna octombrie continuă procesul de actualizare a contractelor de furnizare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, conform graficelor stabilite. 

Toți utilizatorii serviciilor prestate de către societatea Vital care dețin branșamente individuale la bloc și case, care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013 sunt invitați să se prezinte în vederea actualizării acestora.
Contractele sunt actualizate la agențiile sau  la sediul societății Vital. Pentru utilizatorii din localitățile unde operează Vital actualizarea se face la sediile agențiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Șomcuta Mare și Ulmeni. Pentru utilizatorii din Baia Mare actualizarea contractelor se face la sediul societății din strada Gheorghe Șincai nr. 19 – 21 și la casieria de pe bulevardul Republicii nr.62.

 

Reprezentanții societății precizează că actualizarea contractelor este impusă de noile dispoziții legale în vigoare în domeniul serviciului de alimentare cu apă și de canalizare. Pentru întocmirea contractului, este necesară prezența titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosință, sau a împuternicitului notarial al acestuia, cu act de proprietate sau contract de închiriere original și copie și act de identitate original și copie.

 

Utilizatorii serviciilor prestate de către societatea Vital sunt rugați să își actualizeze contractele  de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare până la data de 16 noiembrie 2018. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare în vederea actualizării contractului, puteți contacta biroul relații cu publicul la numărul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.
Articolul precedentBugetul local al muncipiului Sighetu Marmației s-a majorat cu suma totală de 2.686, 49 mii lei
Articolul următorREFERENDUM: Prezența, la ora 16:00, de 12,93%, în Maramureș