Începând de astăzi vremea va deveni caldă pentru această dată, iar trendul de încălzire se păstrează și săptămâna viitoare!

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 -14 grade în depresiuni și 19-20 de grade în Lunca Dunării. În vestul, nordul și centrul țării cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua în Maramureș Banat, Crișana, nordul Moldovei și local în Transilvania.

În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi ploi slabe în Oltenia. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, dar local și în regiunile vestice, nord-vestice și estice. Dimineața pe suprafețe mici va fi ceață, în special în regiunile sudice.

În capitală, vremea va deveni caldă pentru această perioadă, 4-6 grade dimineata si 17-18 grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineata vor fi condiții de ceață.

Luni vremea va continua să se încălzească. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade la Miercurea Ciuc și 24 de grade la Giurgiu si Călăraşi. Cerul va fi temporar noros și va ploua în regiunile intracarpatice, în zonele montane și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, local în vestul, nord-vestul și sud-estul teritoriului și izolat în rest. Dimineața, pe suprafețe mici, vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, vremea va continua să se încălzească. 6-8 grade dimineaţa şi o temperatura maximă în jur de 22 de grade. Cerul va fi temporar noros, iar seara vor fi condiții de ploaie slabă.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articolul precedentMonografia unui cor de 50 de ani
Articolul următorÎngrijorător: Câți infractori eliberați din închisoare au ucis, violat şi tâlhărit din nou