La Timișoara a avut loc duelul dintre Timișoara Saracens și C.S.M.Știința Baia Mare, o reeditare a ultimelor trei finale de SuperLigă.

La fel ca și în runda inaugurală în primele 20 de minute zimbri s-au văzut conduși la capitolul posesiei balonului. În acest prim interval al jocului deținătoarea trofeului a reușit trei eseuri, însă odată cu trecerea timpului, elevii cuplului Mario Alejandro Canale – Paul Rusu echilibrează jocul egalând la trei raportul eseurilor. Diferență de două puncte cu care timișorenii vor intra în avantaj la cabine, scor 21-19 poartă amprenta uverturii fijiene Taniela Maravunawasawasa.

Echilibrul valoric se va menține și după pauză însă contrar forcingului de final, zimbri vor fi taxați pe final de lovitura de picior căzută semnată de sud-africanul de 32 de ani Jody Gavin Rose. Cele patru eseuri ale zimbrilor au fost reușite de flankerul de 21 de ani Alexandru Alexe, respectiv Adrian Mădălin Țală și Adrian Marian Apostol, în timp ce decarul de origine fijiană în vârstă de 32 de ani Taniela Maravunawasawasa a reușit trei transformări.
Sâmbăta viitoare vicecampioana României va primi vizita nou promovatei S.C.M.Gloria Buzău, urmând ca în etapa a patra la Baia Mare să popopească liderul la zi C.S.A.Steaua București. 

Articolul precedentSighetenii au participat la Ziua de Curățenie Națională
Articolul următorA fost lansat ro-alert.ro – portalul de informare dedicat Sistemului RO-ALERT