Timișoara a devenit pentru o zi capitala rugby-ului juvenil. Sâmbătă pe stadionul Dan Păltinișanu, au avut loc meciurile celei de-a treia etape a returului Campionatului Regional de Mini Rugby Transilvania Nord rezervat echipelor Under 8, 10, 12 și 14 ani o competiție aflată sub patronajul Departamentului de Dezvoltare din cadrul Federației Române de Rugby.

În turneul rezervat echipelor Under 10 ani, formația Clubului Sportiv Municipal Baia Mare a reușit să se impună 35-20 CU Clubul Sportiv Florin Popovici Baia Mare respectiv 30-10 cu C.S.Sport Club Municipal Timișoara pierzând dramatic cu primele două clasate 0-20 cu liderul C.S.S.Viitorul Cluj Napoca și 5-10 cu A.C.S.Șoimii Turda. Și de această dată antrenorul echipei băimărene fostul demi de mele al zimbrilor Adrian Manolache a avut la dispoziție un lot ce tinde pe zi ce trece să devină tot mai omogen și competitiv format din: 1.Ulakai Fakaosilea, 2.Bogdan Tarța, 3.Dumitru Gruia, 4.Malcom Fakaosilea, 5.Paul Duma Bonta, 6.Matei Cordoș, 7.Andrei Man, 8.Edwin Caba, 9.Kristian Decsuk, 10.Joshua Maravunawasawasa, 12.Sergiu Raul Pop, 13.Andrei Bodea, 14.Andrei Pop.

Cu doar două etape înainte de finalul stagiunii C.S.M.Baia Mare se menține pe poziția a treia a clasamentului cu 138 de puncte fiind devansată de C.S.S.Viitorul Cluj Napoca 174 de puncte respectiv A.C.S.Șoimii Turda 162 de puncte. Asigurându-și matematic poziția a treia pe podium zimbrișorii sunt urmați în clasament de Clubul Sportiv Florin Popovici Baia Mare (108 puncte), Sport Club Municipal Timișoara (95 de puncte), A.C.S.Șoimii Câmpia Turzii și C.S.M.Câmpia Turzii (ambele cu câte 75 de puncte). Ediția de campionat 2018-2019 se va încheia cu ultimele două etape, cea găzduită de Vadu Crișului pe data de 26 mai respectiv cea de la Cluj de pe data de 15 iunie.

Articolul precedentConsiliul Județean Maramureș, partener într-un proiect inițiat de CSEI Baia Mare
Articolul următorAccident rutier în Sighetu Marmației. O persoană a ajuns la spital