foto arhiva

 În fiecare an în data de 3 decembrie este marcată ziua persoanelor cu dizabilități. Anul acesta Direcția de Asistență Socială Sighetu Marmației a sărbătorit această zi mai devreme și a avut ca scop conștientizarea nevoilor pe care le au aceste persoane dar și sprijinirea lor.

Marcarea acestei zile are drept obiectiv promovarea unei mai bune înțelegeri în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu handicap.

”De organizarea evenimentului s-a ocupat doamna Georgeta Delescu din cadrul Direcției de Asistență Socială Sighet, un om cu suflet mare. În fiecare an cei din Sighetu Marmației le oferă un spectacol persoanelor cu dizabilități și în fiecare an ne dorim să adăugăm la acest eveniment și alte lucruri. Am oferit și câte un pachețel persoanelor cu dizabilități. Am întrebat-o pe doamna Delescu câți copii sunt și dânsa a zâmbit și a spus toți sunt copii. Aici indiferent de vârstă, cei cu dizabilități grave, au suflet de copil. Evident toți primesc cadouri și le doresc la mulți ani și multă sănătate”, a spus Florin Hossu, președinte Cartel Alfa Maramureș.

Persoanele cu dizabilități care au participat la evenimentul organizat în Sighetu Marmației au avut parte de un program artistic deosebit, de o masă caldă dar și de câte un cadou.

Articolul precedentREGLEMENTĂRI: Polițistul este îndreptățit să utilizeze cătușe sau alte mijloace de imobilizare în scopul împiedicării sau neutralizării acțiunilor violente
Articolul următorRealitatea Plus, emisiune maraton de 1 Decembrie fără politcieni și multe surprize