Sportivii Gold Stars Baia Mare au reușit să se impună la Campionatele Internaționale Masters, desfășurate în localitatea  Hodmezovasarhelyi din Ungaria.

La start s-au aliniat peste 300 de concurenți, unii dintre ei fiind campioni mondiali.
Nivelul competiției a fost ridicat însă înotătorii clubului băimărean au urcat pe podium și de această dată.
Ștafeta masculină compusă din Sorin Octavian Stoica, Liviu Bursuc, Istvan Hitter și Bogdan Nicule, ultimul de la Aqua 07 Cluj, au cucerit medalia de aur în proba de 4×50 m mixt, precum și locul III in proba de 4×50 m liber.
K
De asemenea, Delia Ana Kovacs, categoria 40 – 44 de ani, a cucerit 5 medalii, una de aur în proba de 400 m liber, 2 medalii de argint în probele de 200 m mixt și 400 m mixt, precum și două medalii de bronz în probele de 100 m spate și 50 m spate.
Stoica Sorin Octavian, categoria 35 – 39 de ani, și-a îmbogățit palmaresul cu alte două medalii, argint la proba de 200 m liber, bronz în proba de 100 m liber.
Liviu Bursuc, categoria 25 – 29 de ani a obținut argint în proba de 100 m fluture.
„A fost o competiție foarte bine organizată. Ungaria este o țară care a arătat că pune un accent deosebit pe sport, în special pe inot. Așa se face că pregătește înotători care ajung campioni mondiali. Ne bucurăm că și de această dată noi am reușit  să arboram steagul Romaniei, pe cea mai înaltă treapta a podiumului și să demonstrăm că se poate. “ a punctat Delia Ana Kovacs, vicepreședinte Clubul Gold Stars Baia Mare.
Articolul precedentMaramureșul la Târgul de Turism al României
Articolul următorCozmin Gușă a fost exclus din PSD. Cine a votat împotrivă