Șirul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri organizate în Bârsana se va încheia sâmbătă cu evenimentul ”100 de ani în 100 de fotografii”. Acțiunea este  organizată de Școala Gimnazială ”Mircea Vulcănescu” în parteneriat cu Primăria Bârsana .

În cadrul acestui eveniment vor avea loc o expoziție de fotografie, dar și discuții pe tema contribuției localității Bârsana la Marea Unire. De asemenea va avea loc și prezentarea unor momente importante din viața localității între anii 1918-2018.

”Școala Gimnazială <<Mircea Vulcănescu>> Bârsana în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local desfășoară o activitate dedicată Centenarului, proiectul este intitulat <<100 de ani în 100 de fotografii>>. Va fi o expoziție de fotografie dar și prezentarea unor momente importante din viața localității noastre. În cadrul acestui eveniment vor lua cuvântul personalități din comuna noastră cât și oameni care datorită activității desfășurate și-au pus amprenta asupra localității noastre”, a spus Ioan Bologa, viceprimar comuna Bârsana.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, înepând cu ora 15:00 la căminul cultural din Bârsana.

Articolul precedentPredare de ștafetă la parada brondoșilor, în Cavnic
Articolul următorAproape 30 de monumente istorice, în colaps și precolaps în Maramureș