Probleme din cauza inundaţiilor în localitatea Vişeu de Jos. Șuvoaiele de apă formate pe versanţi au transportat aluviuni şi s-au revărsat, fiind afectate un pod, 15 podeţe, drumuri comunale, străzi şi uliţe.

Nu sunt înregistrate victime sau persoane rănite. În zona Subdeal din Vişeu de Jos torenţii au distrus un pod, astfel că 30 de gospodării sunt afectate, respectiv 60 de persoane au rămas izolate, neavand alta cale de acces. Până la remedierea situaţiei, oamenii vor primi alimente, pâine şi apă, din partea Primăriei.
Date comunicate de CLSU Săliştea de Sus: 46 case afectate de revarsarea apelor 19, anexe gospodaresti inundate din care doua distruse. Şuvoaiele de apă rezultate in urma ruperii de nori au avariat un pod, cinci podeţe, 14,7 km de strazi, 1,5 km de drum forestier, cinci hectare de teren arabil, 6 ,2 hectare de păşuni şi fâneţe, rețele de alimentare cu apă şi canalizare dar şi o fântână colmatată. Un stâlp de la reţeaua de alimentare cu energie electrică este amplasat într-o zonă cu alunecare de teren. Nu sunt victime sau persoane ranite din randul populaţiei. Unitatea administrativ-teritoriala este alimentată cu energie electrică.

Articolul precedentRUPERE DE NORI: 70 de gospodării au fost inundate în Săliștea de Sus
Articolul următorProcedură anulată la Aeroport