A doua etapă rezervată depunerii cererilor – tip de înscriere în învățământul primar pentru anul școlar 2019-2020 începe astăzi și se adresează copiilor care nu au fost înscriși/nu au participat în prima etapă. Înscrierea se face pe locurile disponibile, prin completarea/ depunerea și validarea  unor noi cereri. 

Cererile pot fi completate, online sau la secretariatul unității de învățământ în care se dorește înscrierea copilului, până în data de 8 aprilie, înclusiv. Cererile – tip completate online trebuie validate ulterior, în unitatea de învățământ aleasă pentru înscriere, în prezența părintelui și a unui membru al comisiei, între orele 08:00 – 18:00, zilnic, de luni până vineri.

După finalizarea primei etape de înscriere în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2019-2020, în județul Maramureș au fost depuse 3128 de cereri, 3105 cereri au fost admise și au fost respinse 23 de cereri. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Maamureș pentru etapa a doua de înscrieri sunt disponibile 899 de locuri.

Listele finale cu elevii înscriși în clasa pregătitoare vor fi afișate în data de 11 aprilie 2019

Articolul precedentElevi și profesori din 7 județe vor participa la concursul ”Grigore C. Moisil”, găzduit de Baia Mare
Articolul următorȘtiința Explorări a obținut o nouă victorie