Știința Explorări a obținut o nouă victorie în grupa 7-10 a diviziei A1 de volei masculin, 3-0 cu Universitatea Cluj, fiind în acest moment principala favorită la ocuparea locului 8, la finalul campionatului.

După două seturi câștigate fără emoții de băimăreni, clujenii au dominat autoritar setul 3 până aproape de final. Știința Explorări a reușit însă o revenire spectaculoasă de la scorul de 18-24, după ce afăcut 7 puncte consecutive, pe serviciul lui Cristian Imhoff, scorul devenind 25-24. La această răsturnare de situație au contribuit și numeroasele erori neforțate comise de clujeni pe finalul meciului. Elevii lui Marius Botea și Sorin Pop au reușit chiar să câștige setul, în prelungiri, cu 29-27, după ce Vasile Talpă, omul meciului, și-a blocat de două ori consecutiv adversarii.

„Primele două seturi au fost clar la discreția noastră, dar mă bucură foarte mult și revenirea din setul 3. Eram favoriți în acest meci și este foarte bine că am obținut trei puncte importante pentru noi”, a declarat Marius Botea, antrenor principal Știința Explorări.

„Mă bucur că am câștigat în trei seturi, mai ales că în ultimul set am întors rezultatul de la 18-24. De la acest scor noi am jucat foarte bine, am avut și noroc, au mai greșit și ei și asta a fost. Nu cred că mai putem scăpa locul 8 până la final”, a precizat sportivul Vasile Talpă.

BETA: În aceeași etapă, sâmbătă 30 martie Unirea Dej a învins în deplasare CSM Câmpia Turzii cu 3-1, sâmbătă, 30 martie.

Articolul precedent899 de locuri disponibile în Maramureș în a doua etapă de înscrieri pentru clasa pregătitoare
Articolul următorCupa Rivulus Pueris la Șah și-a desemnat câștigătorii