Administrația locală din Ieud le-a pregătit o surpriză familiilor care anul acesta împlinesc 50 de ani de la căsătorie. Primarul Nicolae Traian David spune că în cadrul evenimentelor de 1 decembrie va fi sărbătorită și nunta de aur a 9 familii din localitate.

În fiecare an administrația locală din Ieud a sărbătorit familiile care au 50 de ani de căsătorie. Anul acesta momentul va fi marcat de 1 decembrie.

”De mult timp îi sărbătoaream pe cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie, anul acesta până acum nu i-am sărbătorit și ne-am gândit ca această zi să fie marcată de 1 decembrie. Lumea e liberă în această zi și o să îi sărbătorim pe cei care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Din ce mi-au prezentat colegii mei erau 9 familii, din care 3 sunt plecate, o să îi anunțăm și pe ei”, a spus Nicolae Traian David, primarul localității Ieud.

Ziua Națională a României va fi marcată în Ieud și printr-un spectacol oferit de copiii de la școala din localitate.

Articolul precedentA început construcția podului peste râul Iza în Bârsana
Articolul următorMARAMUREȘ: Controale la firme care oferă servicii de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare – poliţiştii au întocmit ieri un dosar penal, după ce au constatat o infracţiune