Sursa Facebook.com

În acest final de săptămână s-au desfăşurat Zilele Oraşului Seini ajunse la cea de XXI-a ediţie. Gabriela Tulbure, primarul localităţii, a menţionat că şi-a dorit un eveniment deosebit, având în vedere că, în 2018 se împlinesc 30 de ani de la momentul în care Cetatea Zynir a devenit oraş. Prezent la manifestări, Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, a făcut un apel la unitate către toţi cei care simt româneşte şi a evidenţiat rolul maramureşenilor la reuşita evenimentului de la Alba Iulia, din 1918.

Cele doua zile de sărbătoare s-au încheiat cu concerte la scenă, dintre invitaţi nelipsind nume sonore ale muzicii româneşti, precum Voltaj sau Talisman. Cei din urmă au fost prezenţi la aproape toate ediţiile, iar unii seineni spun pe la colţuri că trupa Talisman a cântat la mai multe zile de naştere ale primarului, Gabriela Tulbure, fiind una din trupele sale preferate.

Evenimentele de la scenă au fost prezentate de Andrei Ansary şi Ana Peride.

 

Articolul precedentDonațiile maramureșenilor pentru persoanele sinistrate vor fi distribuite în județul Neamț
Articolul următorUn maramureșean care a accidentat o femeie şi a părăsit locul faptei, reţinut de poliţişti pentru 24 de ore