Un băimărean cercetat pentru deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu și pentru trafic de droguri a fost arestat preventiv pe o durată de 30 de zile.

Bărbatul are antecedente penale, fiind condamnat în 2017 pentru deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu în formă continuată la pedeapsa 6 luni de închisoare, pedeapsă a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere pe un termen de 3 ani.

Pentru a dispune arestarea preventivă, instanţa a reţinut că în 30 ianuarie organele de poliţie solicitate pentru soluţionarea unui conflict spontan intervenit între inculpat şi o altă persoană, finalizat cu sancţionarea contravenţională a acestuia, observând comportamentul dubios al inculpatului şi simțind în preajma maşinii conduse de acesta mirosde canabis, au procedat la verificarea autoturismului în care au găsit 120 grame canabis şi de 20 grame de speed.

Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

Articolul precedentMaramureșul a participat la Târgul de Turism Fitur
Articolul următorÎn Baia Mare are loc a IV-a ediție a Conferinței “Medicina de Urgență Azi”