Între 23 şi 27 ianuarie, Madridul a fost din nou centrul atenției pentru turism cu FITUR, Târgul Internațional de Turism. Evenimentul din acest an a însemnat un record în ceea ce privește participarea.

În urma unui parteneriat durabil cu Ministerul Turismului, judeţul Maramureş, a participat la ediţia cu numărul 39 a FITUR, cu o echipă formată din Dan Carpov, reprezentatul biroului de Informare Turistică şi Salvamont din cadrul Consiliului Judeţean Maramureş şi Petru Daniel Măran, directorul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Sighetu Marmaţiei.
FITUR Madrid  reprezintă cel mai important târg de turism pentru pieţele ibero-americane, care oferă profesioniştilor din domeniu oportunitatea de a se întâlni, de a schimba contacte şi idei de marketing, de a genera oportunităţi de afaceri şi de a se pune la curent cu evoluţiile pieţei internaţionale de turism.

Târgul beneficiază şi de o vizibilitate mediatică importantă, în ultimul an organizatorii transmiţând date despre FITUR la peste 50 milioane de persoane prin reţelele de socializare Facebook şi Twitter, manifestarea fiind prezentă, de asemenea pe Youtube, Flickr şi Linkedin, dar şi pe portalurile a peste 200 de bloggeri de turism acreditaţi.

Articolul precedentVizibilitate redusă de ceață în Maramureș
Articolul următorMaramureșean arestat preventiv pentru deținere și trafic de droguri de mare risc