În aceste zile, Consiliul Județean Maramureș, prin Societatea Drumuri și Poduri Maramureș SA, realizează lucrări pe mai multe drumuri din județ.

 
Astfel, potrivit administrației județene, pe DJ 109G Vima – Românești se execută lucrări de împietruire a drumului, iar în aproximativ o lună vor fi turnate covoare asfaltice pe acest tronson de drum, pe o lungime de 4 kilometri.
Pe DJ 108E Chelința – limită județul Sălaj se execută lucrări de lărgire a carosabilului, refacere podețe și împietruire, iar în aproximativ 4 săptămâni se va asfalta acest drum, în lungime de 2,7 kilometri.
De asemenea, pe DJ 193E Fărcașa – limită județul Satu Mare au fost finalizate lucrările de asfaltare, iar în prezent se execută ultimele lucrări la acostamente și în următoarele două săptămâni vor fi realizate și marcajele rutiere.
Totodată, DJ 182G Plopiș a fost asfaltat pe o porțiune de aproximativ un kilometru.
Au fost efectuate și lucrări de întreținere a drumurilor, respectiv cosirea acostamentelor pe DJ 109F Târgu Lăpuș – limită județul Sălaj.
“Lucrările pe care le realizăm prin Societatea Drumuri și Poduri Maramureș SA au un impact important pentru locuitorii din aceste zone, precum și pentru oamenii care sunt în tranzit pe aceste drumuri județene”, a declarat Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentPercheziții în Maramureș la un dezvoltator imobiliar, într-un dosar de evaziune fiscală! Prejudiciul, estimat la peste jumătate de milion de lei
Articolul următorCine a inventat și coordonat schema de extorcare de bani a oamenilor de afaceri în numele lui Rizea?