Școala Populară de Arte ”Liviu Borlan” Baia Mare are un nou șef-interimar.

 Este vorba de Lucian Iluț, un profesor cu o vechime de peste 25 de ani în cadrul acestei instituții și unul dintre cei mai vechi angajați. Profesorul de chitară Lucian Iluț este și bassistul trupei ”Compact”, începând cu luna iulie 2017.

Dispoziția de numire a fost semnată de președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, iar noul șef-interimar al școlii va ocupa această funcție, până la organizarea concursului. 

Urmează ca, în luna august 2019, să fie scoase la concurs șase posturi de profesori, care în prezent sunt vacante și erau ocupate la plata cu ora.

De asemenea sunt și 19 profesori titulari cu care nu există nici o problemă a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea. 

”Am considerat că este necesară o repornire a motoarelor acestei instituții aflată în subordinea Consiliului Județean Maramureș și pe alte principii, respectiv legalitate și performanță.  Avem în acest an, un buget alocat Școlii Populare de Arte cu 50% mai mare decât cel din 2018. “ a mai declarat  Gabriel Zetea.

”După toate problemele care au existat în ultima perioadă și după toate neînțelegerile care au fost mai mult sau mai puțin exploatate, este benefic faptul că s-a ajuns la un numitor comun”, a spus Lucian Iluț.

Articolul precedentControale făcute la locurile de joacă şi la magazinele de cosmetice
Articolul următorSalarii mărite lunar cu 500 lei net pentru angajații Aeroportului Internațional ”Maramureș”