foto arhiva

În urma ședinței Comisiei municipale pentru organizarea circulației în municipiul Sighetu Marmației din data de 17 octombrie 2019, au fost adoptate câteva măsuri pentru eficientizarea circulației rutiere pe mai multe străzi din Sighet.

S-a decis instituirea sensului unic de mers pe strada Constructorului pe direcția de mers dinspre str. Mihai Eminescu spre str. Avram Iancu, Montarea indicatorului ”Oprirea Interzisă” pe str. Andrei Mureșanu pe partea stângă a sensului de mers, de la parcarea amenajată și până la capătul străzii, pentru a asigura un trotuar liber pentru pietoni. De asemenea s-a avut în vedere posibilitatea montării ulterioare de stâlpi metalici pentru a asigura cel puțin un trotuar liber, în cazul nerespectării indicatorului de către conducătorii de autoturisme.

Tot în urma acestei ședinte s-a decis amenajarea unor treceri pentru pietoni pe strada Nicolae Grigorescu, amenajarea unui sens giratoriu din balize de plastic la intersecția bulevardului Independenței cu str. Avram Iancu și montarea unui limitator de viteză din cauciuc pe str. Eroilor pentru reducerea vitezei de deplasare a autoturismelor.

 

 

Articolul precedentPovestea Realitatea merge mai departe! De la Realitatea TV la Realitatea Plus
Articolul următorÎn zona montană înaltă, la altitudini de peste 1200 de metri, a nins