Ieri, la ora 14.25, polițiștii din cadrul Secției 5 Ocna Sugatag au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ186, pe raza localității Bârsana.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o ambulanță, care se deplasa din direcția Oncești spre Strâmtura, în timp ce se afla în depășirea unei coloane de autoturisme și având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, care intenționa să efectueze un viraj spre stânga.

Ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă pe partea stângă a sensului de mers, fiind proiectate în șanțul de pe marginea părții carosabile.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție, iar după scurt timp, la fața locului s-a prezentat o femeie de 32 de ani din Bârsana, care a declarat că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii evenimentului rutier.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

În urma impactului a rezultat vătămarea unei femei de 34 de ani din Leordina, care se afla în compartimentul din spate al autospecialei.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentTraian Băsescu, despre tragedia de la Matei Balș: „Este o zi tristă care confirmă fragilitatea unui întreg sistem, sistemul de sănătate românesc”
Articolul următorIa pastila SRS: Cine se cere afară? Cine a uitat de familiile victimelor?