O petrecere organizată într-un local din comuna maramureșeană Petrova a fost spartă aseară de polițiști, 11 petrecăreți fiind amendați cu 10.000 lei. În această dimineață, oamenii legii au mai identificat alte 8 persoane care au participat la petrecerea respectivă, acestea fiind amendate cu 1.000 lei.

 

 

Potrivit IPJ Maramureș, aseară, 20 februarie, la ora 22.20, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina au fost sesizați cu privire la faptul că la o sală de pe raza comunei Petrova are loc un eveniment privat la care participă mai multe persoane. 

La fața locului polițiștii au constatat faptul că evenimentul s-a încheiat, iar în interiorul sălii au fost identificate 11 persoane care au participat la acesta. 

Cele 11 persoane au fost sancționate contravențional conform Legii 55/2020 cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei. 

Totodată, polițiștii au efectuat verificări în vederea stabilirii identității tuturor persoanelor participante la eveniment, ocazie cu care până în dimineața zilei de 21 februarie a.c. au mai identificat opt persoane care au fost sancționate conform legii, cu 1.000 lei

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentBilanț coronavirus: 2.419 de cazuri noi și 52 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorSpecialiștii ABA Someș-Tisa monitorizează galeria Câmpurele și râurile Băița, Lăpș și Someș