O explozie urmată de incendiu a avut loc, în această după-amiază, la o rulotă de tip fast-food în localitatea Botiza din Maramureş.

Cinci persoane, între care şi un minor, au fost rănite.

„Din primele informaţii, explozia a fost cauzată de o butelie.

Echipajul aeromedical SMURD de la Târgu Mureş a preluat victima minoră  în vederea transportului la Bucureşti. Alte 4 victime, (adulţi) vor fi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.„, a transmis ISU MM.

Actualizare IPJ MM: „Astăzi, 23 ianuarie, la ora 13.25, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin apel de urgență 112 despre faptul că, în centrul comunei Botiza ar fi avut loc o explozie.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat în centrul comunei o rolută aflată în staționare, care avea destinația de preparare și comercializare produse fast food, iar în interior își desfășurau activitatea un bărbat de 27 de ani și o femeie de 25 de ani, ambii din Botiza.

La un moment dat s-ar fi produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care își desfășurau activitatea în rulotă, și a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 și 38 de ani din Botiza.

 Toți au fost transportați la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De asemenea, în urma deflagrației a rezultat și distrugerea unui autoturism, care se afla parcat în imediata apropiere a rulotei.

În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.”

Imagine

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentNoi dezvăluiri despre Ion Țiriac și implicarea sa în privatizarea frauduloasă a Petrom
Articolul următorAccident cu două maşini pe DN1C! Un adult şi trei minori au fost răniţi