Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au identificat și reținut, ieri, 7 august a.c., o tânără din judeţul Bistriţa Năsăud, cercetată pentru un furt din locuinţă.

Tânăra, de 27 de ani, a reuşit să-şi pună planul în aplicare, dar s-a bucurat de reuşita sa doar pentru câteva zile. Din momentul în care au fost sesizaţi cu privire la faptă, respectiv duminică, 04 august, poliţiştii au depus toate eforturile să identifice autorul şi să recupereze prejudiciul, care a fost unul însemnat.

Poliţiştii de investigaţii criminale au constatat, în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, că în timp ce proprietarii se aflau pe terasă, aceasta a pătruns în locuinţa situată pe strada Valea Roşie, de unde a sustras telefoane mobile, bani şi alte lucruri. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 15.000 de lei.

Cercetările efectuate de poliţişti au dus la identificarea tinerei şi la recuperarea a jumătate din prejudiciu. Ieri a fost reținută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureş.

Cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, reţinut de poliţişti

Tot ieri, 07 august, în baza probatoriului administrat, poliţiştii din Baia Mare au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un băimărean de 25 de ani, cercetat într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă comisă pe bulevardul Bucureşti din municipiu.

Cele două persoane reţinute urmează să fie prezentate instanţei cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. În ambele cazuri se continuă cercetările.

Articolul precedentControale DSVSA în sectorul produselor alimentare de origine nonanimală. Ce nereguli au fost constatate în Maramureș
Articolul următorÎntâlnire între jandarmi şi copii, în tabăra de vară