Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș demarează activitatea de selecție a candidaților în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență vor fi scoase la consurs 300 de locuri.

La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti sunt 300 locuri,  la sesiunea de admitere din ianuarie 2019, la subofiţer de pompieri şi protecţie civilă bărbaţi sunt 275 locuri, iar pentru maistru militar auto sunt 25 de locuri.

Activitatea de recrutare a candidaţilor se realizează la sediul ISU Maramureș, iar cererile de înscriere la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ şcolile postliceale ale MAI se primesc de către stucturile de resurse umane până la data de 23 noiembrie 2018.

Pentru înscrieri candidaţii se vor adresa serviciului resurse umane al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, din Baia Mare, str.Vasile Lucaciu, nr.87, de luni până vineri, între orele 8 și 14.

Informaţii suplimentare se pot obține pe site-ul unității www.isumm.ro.

 

 

Articolul precedentREFERENDUM: 125 de președinți de secții de votare au renunțat sau au solicitat înlocuirea
Articolul următorMARAMUREȘ: Drumuri județene reabilitate și din credit bancar