Luni, 21 octombrie, de la ora 12.00, în holul Palatului Administrativ din Baia Mare, va avea loc distribuirea echipamentului sportiv pentru echipele de Ligile 4 şi 5 în baza  proiectului „Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Maramureş la nivel de copii, juniori şi seniori”, realizat conform acordului de cooperare între Consiliul Judeţean Maramureş şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Maramureş.

În această vară între Consiliul Judeţean Maramureş şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Maramureş a fost semnat un acord de cooperare pentru „Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Maramureş la nivel de copii, juniori şi seniori”. Un proiect în baza căruia au fost deja distribuite mingi pentru echipele de copii şi juniori participante în campionatele Under 15 Elite, Under 13 și Under 11, urmând ca – la sfârşitul acestei luni – să primească mingi şi echipele participante la interliga de iarnă – Trofeul „Gheorghe Ene” şi Trofeul „Gheorghe Ola”.

În baza aceluiaşi proiect, urmează să primească echipament sportiv echipele de seniori care participă la Ligile 4 şi 5, respectiv mingi echipele de juniori din Liga 4. Festivitatea are loc luni, 21 octombrie în holul Consiliului Judeţean Maramureş, cu participarea preşedintelui CJMM – Gabriel Zetea, a vicepreşedintelui CJMM – Doru Dăncuş şi a preşedintelui AJFMM – Zoltan Szekely.

Reprezentanţii echipelor din Ligile 4 şi 5 ale Maramureşului sunt invitaţi la eveniment.

Articolul precedentSubvenții acordate în Baia Mare pentru sterilizarea câinilor
Articolul următorAccident rutier mortal în Surdești