Preotul Ioan Paul Tomoiagă vine în sprijinul Spitalului Municipal Sighetu Marmației și anunță ca parohia va face o donație unității medicale pentru a-i putea trata pe cei afectatți de coronavirus.

Preotul îi îndeamnă și pe sigheteni să vină în sprijinul spitalului în această perioadă dacă au posibilitatea.

”Și duminică și prin consiliul parohial vom face apel și parohia noastră va contribui din fonduri proprii să ajutăm spitalul din Sighet să pregătească saloane pentru cei care vor fi afectați de această pandemie de coronavirus și îi vom sprijini. Fac apel la toți credincioșii, pot face donații personale sau prin consiliul parohial, prin noi, să putem să ajutăm spitalul Sighet să fie pregătit și să fie condiții de tratare a celor care vor fi bolnavi. Sperăm să nu fie nimeni, dar nu trebuie să stăm, trebuie să fim receptivi, să îi ajutăm cu ce putem și pe cei din jur care îs bolnavi și au nevoie de medicamente, să ne informeze și să punem umăr de la umăr și să facem ce trebuie și ce se cuvine , după puterea noastră fiecare”, a declarat preotul Ioan Paul Tomoiagă.

 Până în prezent în județul Maramureș au fost confirmate 3 cazuri de coronavirus, 2 dintre acestea fiind în Sighetu Marmației.

Articolul precedent1600 de persoane izolate la domiciliu în Maramureș
Articolul următorKlaus Iohannis, mesaj pentru români: ”Ne aflăm în plin război! Trebuie să fim uniți!” – VIDEO