Consilierii locali băimăreni au aprobat în ședința ordinară de astăzi un proiect de hotărâre ce vizează organizarea unor manifestări de Ziua Internaţională a Copilului și de Zilele Culturale ale Muncipiului Baia Mare.

Astfel pentru cele două evenimente, aleşii locali au aprobat suma de 500.000 lei.
Activitățile de Ziua Copilului vor avea loc în data de 1 iunie, în timp ce Zilele Culturale se vor desfășura în perioada 15-17 iunie.

Astăzi consilierii locali au votat şi pentru un Acord de cooperare între Municipiul Baia Mare și Asociația ”Filiala Uniunii Artiștilor Plastici” Baia Mare în vederea finanţării și realizării în comun a evenimentului ”Un Musée (de théatre)” care se va desfăşura în perioada 20-24 mai 2019.

Acordul a fost încheiat în vederea finanţării și realizării în comun a evenimentului pentru care se vor cheltui 25.500 de lei.
Tot în ședința ordinară de astăzi consilierii au votat proiectul care prevede organizarea trimestrială de târguri pentru adopția câinilor fără stăpan, în Municipiul Baia Mare. Este vorba de animalele din adăpostul public. O altă hotărâre se referă la procedura de subvenționare a sterilizării câinilor de rasă comună, cu stăpân, de pe teritoriul municipiului Baia Mare.

Articolul precedentS-a semnat „Mara Strategy”, un proiect esențial pentru viitorul planificării strategice a activității CJ Maramureș
Articolul următorConcert de pricesne dedicat celor 7 episcopi greco-catolici care vor fi beatificați de Papa Francisc