În perioada 22 – 23 noembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român, inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș și comisari din cadrul Gărzii Națională de Mediu – Comisariatul Județean Maramureș, au organizat și executat o acțiune în cadrul căreia au fost derulate activități de control destinate prevenirii și combaterii faptelor ilicite săvârșite pe domeniul reparațiilor de autovehicule, pe raza municipiului Baia Mare,  comuna Săcălășeni și comuna Copalnic Mănăștiur.    

Cu ocazia activităților derulate au fost verificate șase societăți comerciale și șase persoane fizice care desfășoară activități pe domeniul reparării de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate ale prevederilor legale pe linia autorizării atelierelor de reparații auto și pe linie de mediu, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale în valoare totală de 26.000 lei.

Totodată, pentru o persoană juridică și pentru o persoane fizică dintre cele verificate, s-a dispus și măsura complementară a suspendării activității acestora până la intrarea în legalitate.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentCaracatița care a distrus sportul rege, demascată. Jocurile controversatului Neluțu Varga. Ce implicare are Sorin Grindeanu? – Culisele Statului Paralel, ora 18
Articolul următorCopil din Baia Mare prins de poliţişti după ce a comandat 15 kilograme de articole pirotehnice