Pe parcursul săptămânii trecute poliţiştii maramureşeni au organizat 52 de acţiuni punctuale, pentru verificarea respectării legislaţiei în vigoare în mai multe domenii. Activităţile poliţiştilor  s-au desfăşurat pe raza întregului judeţ.

De asemenea, în perioada 06 – 13 aprilie s-a intervenit la 278 evenimente, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112. Ca urmare a verificărilor efectuate au fost aplicate 1655 de sancţiuni contravenţionale şi au fost confiscate bunuri în valoare de 40 000 de lei .

De asemenea, în perioada menţionată au fost constatate 26 infracţiuni rutiere, trei infracţiuni de contrabandă şi trei infracţiuni silvice, fiind confiscate 1120 pachete cu ţigări de contrabandă şi peste 60 mc material lemnos. În toate cazurile în care au fost constatate infracţiuni, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând a fi dispuse măsuri legale. Tot în această perioadă au fost reţinute 36 permise de conducere şi tot atâtea certificate de înmatriculare.

Patru persoane declarate dispărute au fost depistate, fiindu-le clarificată situaţia.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la obligativitatea respectării legalităţii, în toate domeniile, sens în care astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.

Articolul precedentAu fost înregistrate alte 333 de noi cazuri de îmbolnăvire. Bilanțul la nivel național a ajuns la 6.633
Articolul următorTEBA – MEREU ÎN LINIA ÎNTÂI | Câinele poliţist a fost cooptat în echipa de cercetare constituită în urma sesizării unui furt in Sălsig