Câinele poliţist Teba se antrenează în continuare şi face tot posibilul ca fiecare misiune la care participă să fie încheiată cu succes. De această dată a fost cooptat în echipa de cercetare constituită în urma sesizării unui furt pe raza localităţii Sălsig.

Practic, o femeie a apelat 112 precizând că persoane necunoscute au reuşit să pătrundă într-o anexă a gospodăriei şi să-i sustragă o drujbă. Prejudiciul a fost de aproximativ 1000 de lei, însă Teba nu ia niciodată în calcul valoarea lucrurilor sustrase, ci urmele infractorului.

IPJ MARAMURES:

„Odată ajunsă la faţa locului, Teba a luat urma şi a pornit la drum. Împreună cu conductorul său, agent şef adjunct Bandi Zoltan, au ajuns, pe rând, la două locaţii. Bineînţeles, la una dintre ele, în podul unei case nelocuite, se afla bunul sustras. Totul s-a întâmplat în aproximativ 15 minute. Ulterior, poliţiştii au stabilit că bănuiţi de comiterea furtului sunt doi tineri de 15 şi 18 ani, din aceeaşi localitate”.

 

Articolul precedentAmple acţiuni desfăşurate de poliţiştii maramureşeni pentru menţinerea unui climat de legalitate, în toate domeniile
Articolul următorRaed Arafat: „Starea de urgență trebuie prelungită. Va trebui să ajungem la o conviețuire cu acest virus”