Îndrăgita interpretă de muzică populară Ana Hossu va sărbători 50 de ani de activitate artistică printr-un spectacol aniversar susținut de artiști și ansambluri folclorice din mai multe zone ale țării.

Spectacolul aniversar ” O viață pentru cântec” va avea loc în 7 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare iar alături de Ana Hossu vor fi colegii de scenă alături de care a cântat de-a lungul anilor dar și artiști din tânăra generație.

”Săptămâna aceasta, respectiv joi, 7 martie, la ora 17:00 în sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare va avea loc un spectacol folcloric grandios aniversar, 50 de ani de activitate artistică Ana Hossu, o viață pentru cântec, la care am invitat interpreți mari, cu nume grele din generația de aur a folclorului românesc dar și din generația mai tânără. Acest eveniment înseamnă foarte mult pentru mine, înseamnă că, cu voia lui Dumnezeu, am ajuns această vârstă frumoasă, o vârstă a cântecului popular tradițional chiorean, zonă pe care eu o reprezint de 50 de ani, în țară și în străinătate. Este un eveniment plin de emoții”, a spus Ana Hossu.

Ana Hossu spune că acest spectacol grandios este o încununare a vieții ei artistice dar și un semn de recunoștință pentru publicul care a susținut-o și i-a apreciat cântecele.

”Vreau să mulțumesc publicului, fanilor mei care m-au susținut  pe parcului unui jumătate de secol, nu e puțin, nu e nici mult dar important e că sufletul nostru să fie tânăr și plin de optimism și de iubire pe care să o oferim mai ales celor care ne-au aplaudat, ne aplaudă și ne vor aplauda în continuare”, a adăugat îndrăgita artistă.

Printre artiștii care vor urca pe scenă la spectacolul aniversar se numără Angela Buciu, Ștefan și Andrei Petreuș, Anghelina Timiș Lungu, Măriuca Verdeș și mulți alții. Spectacolul va începe la ora 17:00 iar intrarea este liberă.

 

Articolul precedentUn maramureșean s-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat soția și fiicele
Articolul următorConcurs de desen de Ziua Poliției Române