Iubitorii de handbal băimăreni care au asistat duminică seara la meciul dintre CS Minaur şi SCM Râmnicu Vâlcea  nu au regretat în mod cert alegerea făcută.

În tribunele Sălii sporturilor “Lascăr Pană” s-au aflat aproximativ 1.500 de spectatori. Aceştia au văzut un meci spectaculos, jucat la intensitate maximă şi extrem de echilibrat până în ultimele minute. Singurul regret al fanilor a fost maniera de arbitraj a cuplului State – Ghiorghişor, dar şi prestaţia observatorului clujean Potora, un trio care a stricat jocul şi a contribuit din plin la stabilirea rezultatului final.

S-au aflat faţă în faţă două echipe harnice şi bine pregătite din punct de vedere tehnico-tactic. Pe de o parte, CS Minaur, grupare nou promovată în Liga Naţională şi formată doar cu două luni în urmă, iar pe de altă parte, urmaşa Oltchim-ului din Râmnicu Vâlcea, echipă cu pretenţii de a juca sezonul viitor în Liga Campionilor, cu un buget de trei ori mai consistent decât la băimărencelor.

Pe teren n-au existat prea mari diferenţe, din contra, Minaur a condus de regulă ostilităţile: 12-11 la pauză, 17-15 (42’), 23-22 (53’). Finalul jocului a aparţinut oaspetelor, care au beneficiat însă şi de câteva cadouri generoase din partea arbitrilor: o aruncare de la 7 metri prin care s-a restabilit egalitatea la 23 şi doi de 7 metri refuzaţi gazdelor. În aceste condiţii experimantata echipă vâlceană a profitat de fiecare minge şi a câştigat cu 23-25.

După ultimul fluier al oficialilor spectatorii le-au ovaţionat pe jucătoarele băimărene, care au evoluat admirabil, apoi au trecut la huiduieli, dedicate exclusiv arbitrilor şi observatorului FRH, dar şi la celebra scandare “Hoţii !, Hoţii, Hoţii !”.

Articolul precedent„A plouat” cu amenzi în weekend
Articolul următorMaramureşul s-a reunit cu Basarabia la Centenar Fest