Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au efectuat, în baza unui mandat emis de Judecătoria Sighetu Marmației, o percheziţie la un punct de lucru pentru dezmembrări auto, în urma căreia au descoperit şi indisponibilizat o autoutilitară marca Nissan, în valoare de 48.000 lei, căutată de autoritățile din Norvegia.

Ieri, 03 decembrie 2019, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Sighetu Marmației, lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au efectuat o percheziţie la o locaţie de pe raza localității de frontieră Tisa, jud. Maramureş.

Percheziția s-a desfăşurat la un punct de lucru pentru dezmembrări auto ce aparţine unui cetăţean român în vârstă de 34 de ani, iar în urma acesteia a fost descoperită o autoutilitară, marca Nissan, model Cabstar, care figurează în bazele de date ca fiind , „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia, în luna martie 2019.

Autovehiculul, în valoare de 48.000 lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin. 1 din Codul Penal.

În continuare, se desfăşoară activităţi specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentCirculația rutieră va fi restricționată pe mai multe străzi din Sighetu Marmației
Articolul următorSisteme de încălzire cu probleme în câteva școli din județul Maramureș