Baia Mare va fi pentru câteva zile capitala beach handball-ului european. 28 de echipe din 15 țări vor veni pe plaja de la munte amplasată în Centrul Vechi al orașului să se lupte pentru titlul de campion.

Vor fi prezente echipe din Spania, Ungaria, Serbia, Croația, Polonia, Olanda, Germania, Slovacia, Portugalia, Danemarca, Elvetia, Grecia, Cipru, Rusia și România.

”Baia Mare beach handball challenge,evenimentul care popsește în Baia Mare în fiecare an începând cu anul 2016, spre deosebire de edițiile trecute, anul acesta ne bucurăm de o competiție de o anvergură imensă. Timp de 4 zile, în centrul vechi vom avea o competiție acerbă, am văzut echipele la antrenamentele oficiale și va fi un spectacol pe cinste. Vreau să urez bun venit în Baia Mare tuturor sportivilor și sper să se simtă bine aici la noi. Îmi doresc să văd tribunele pline pentru că s-au făcut eforturi immense să îndeplinim această condiție și pot să garantez că spectacolul va fi pe cinste”, a precizat Tudor Marta.

”Sunt și eu în vacanță, vreau să mă relaxez și să mă uit la acest show pentru că handbalul este viața mea și handball beach este foarte important pentru mine”, a precizat Iulia Dumanska, ambasadoarea handbalului băimărean și reprezentant EHF.

Organizarea competiției supreme dedicată echipelor de club din Europa a fost acordată Clubului Sportiv Marta în cadrul ședinței Comitetului Executiv a Federației Europene de Handbal de la Paris.

 

 

Articolul precedentJandarmii prezenți la marșul studenților
Articolul următorCavnicul va avea mașină de curățare stradală