Echipa masculină de handbal a CS Minaur va disputa următoarele două meciuri din Liga Zimbrilor pe teren propriu. Primul meci va avea loc joi, 10 octombrie, de la ora 18.00, adversara echipei băimărene va fi HC Buzău.

Trupa lui Eliodor Voica n-o duce prea bine în clasament, pentru că are un singur succes și un egal în cele șase etape scurse din campionat. De remarcat însă că unicul loc succes a venit chiar etapa trecută, când au învins pe CSM București, pe teren propriu, cu 31-25. Un meci în care s-a remarcat francezul Dieme, un centru cu viziune și cu o bună finalizare. De asemenea, fostul căpitan de la Minaur de acum câțiva ani, Andrei Grasu, i-a ținut isonul. Buzoienii au mai mulți jucători care au trecut cândva pe la echipele din Baia Mare: Tălmaciu, Scarlat, Șania sau Grasu.

Băimărenii au cinci victorii și un egal, fiind la cinci puncte în spatele celor de la Dinamo, doar că bucureștenii au un meci mai mult disputat. Dacă Minaur își valorifică avantajul terenului propriu în următoarele două runde, e clar că va fi în etapa a 9-a un derby adevărat, între Dinamo și Baia Mare, de pe primele două locuri în clasament.

Articolul precedentArestat preventiv după o intervenţie a poliţiştilor maramureşeni
Articolul următor2 localități din Maramureș au fost desemnate Destinații Europene de Excelenţă, ediţia 2019