Un bărbat din Baia Mare a ajuns vineri la spital, după ce a fost accidentat de un autoturism, în localitatea Șurdești. Întrucât în zona respectivă nu există trotuar, bărbatul circula pe partea carosabil din sens opus direcției de deplasare a autoturismului.

 

Polițiștii din Baia Sprie au intervenit vineri dimineața la un accident rutier produs în localitatea Șurdești. 

„La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de o femeie de 23 de ani din Baia Sprie, dinspre Șurdești înspre Copalnic Mănăștur, a  lovit, accidentând un pieton de 58 de ani din Baia Mare.

Victima se deplasa în calitate de pieton din sens opus autoturismului, pe partea carosabilă, întrucât în zona respectivă nu există trotuar. 

Autoturismul s-a răsturnat pe plafon, iar victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero”, a transmis Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș. 

Ambelor persoane implicate le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa: Realitatea de Maramures