În baza probatoriului administrat de poliţiştii din Baia Sprie, ieri a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 55 de ani, din Chiuzbaia, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi încălcare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu. În cursul zilei de azi acesta va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetările efectuate până în acest moment a reieşit că la data de 19 ianuarie cel în cauză, aflându-se în stare de ebrietate, ar fi provocat scandal la domiciliu şi şi-ar fi agresat soţia. Întrucât poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că există un risc iminent, a fost emis ordin de protecţie provizoriu şi s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Ulterior, poliţiştii din Baia Sprie au constatat că bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie, astfel că s-a dispus reţinerea sa.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

 

Articolul precedentDosare penale întocmite de poliţiştii băimăreni după ce au identificat doi tineri care au sustras bunuri din supermarketuri
Articolul următorDoi români amendați în Franța pentru o infracțiune mai puțin obișnuită