Un bărbat din Săliștea de Sus a decedat joi după-amiază, după ce a căzut din atelajul hipo cu care se deplasa și a fost strivit de vehicul. 

Polițiștii din Săliștea de Sus au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe strada Maramureșului din oraș, un atelaj hipo a accidentat o persoană.

„În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 51 de ani din oraș, în timp ce se deplasa în fața unui atelaj hipo pe un drum în pantă, situat în continuarea străzii Maramureșului, a căzut sub atelaj, care a trecut cu roțile din față peste bărbat, acesta fiind târât pe o distanță de aproximativ 60 de metri.

Un echipaj SMURD, deplasat la fața locului, i-a aplicat bărbatului manevrele specifice de resuscitare, dar, din păcate, a fost  declarat decesului acestuia.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la prosectura spitalului în vederea efectuării necropsiei”, a transmis IPJ Maramureș.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentPercheziții de amploare într-un dosar privind decontarea de sume de bani pentru hrana și cazarea cetățenilor ucraineni! Sunt vizate peste 100 de persoane
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET