Un tânăr din Târgu Lăpuș a ajuns la spital vineri seara, după ce a fost împușcat de un alt tânăr,  originar din Șurdești,în timp ce se afla pe o stradă din Baia Mare. Agresiunea s-ar fi petrecut pe fondul geloziei. Bărbatul din Șurdești tocmai se întorsese din Anglia și ar fi aflat că iubita lui avea o relație cu tânărul din Târgu Lăpuș.

Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată aseara, prin apel la SNUAU 112, de către un bărbat, de 24 de ani din Târgu Lăpuș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminișului din municipiu, a fost împușcat cu o armă de foc.

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 30 de ani din Șurdești, se află în custodia poliției, pentru audieri.

În cauză, o echipă complexă, sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentGheorghe Dincă a fost CONDAMNAT la 30 de ani de închisoare pentru uciderea celor două adolescente din Caracal
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET