Poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 că în Râul Săsar, pe raza municipiului Baia Mare, a fost găsit un bărbat decedat. Polițiștii desfășoară cercetări pentru identificarea acestuia și stabilirea împrejurărilor în care a decedat. 

”Ori a căzut, ori se mai aude că i-ar fi dat și în cap cineva, că l-ar fi împins cineva, că e băut, că ar fi un om al străzii. Nu știm până nu se pronunță cei în cauză, sunt mai multe posibilități”, a spus un băimărean.

”I se spunea Moșu. A picat în Săsar. Obișnuia să doarmă acolo, avem o pătură. Poate s-a întors pe o parte și a picat. Cam de vreo 20 de ani este un om al străzii”, a adăugat un alt băimărean.

”Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat la examinarea exterioară a cadavrului că nu se aflau urme de violență. Corpul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării bărbatului și stabilirii împrejurărilor în care acesta a decedat”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

 

 

Articolul precedent1 DECEMBRIE 1918 – Maramureșenii au spus la Alba Iulia DA pentru UNIRE
Articolul următorMireșu Mare se alătură convoiului de căruțe care a pornit din Sighet spre locul unde s-a înfăptuit Unirea