Sursa foto: oradesibiu.ro

Încă un maramureșean a murit în urma unui accident de circulaţie. Este vorba despre un bărbat de 63 de ani, care se deplasa pe raza localităţii Sarasău cu bicicleta. Bărbatul, rănit grav în urma impactului, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă la scurt timp a decedat.

Biciclistul a fost accidentat mortal de un șoferul unui autoturism care s-a angajat într-o depășire fără să se asigure că din spate alt autovehicul se angajase în depăşirea sa.

IPJ Maramureș:

”În urma sesizării, poliţiştii au intervenit de urgenţă la faţa locului unde au constatat că un bărbat de 60 de ani, din Sighetu Marmaţiei, care conducea un autoturism pe D.N.19, a depăşit un biciclist care circula în acelaşi sens, fără să se asigure că din spate alt autovehicul se angajase în depăşirea sa. În momentul în care autoturismul a revenit pe bandă, l-a surprins şi accidentat pe biciclist”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Cercetările continuă.

Articolul precedentAngajatorii, obligați să obțină autorizarea funcţionării din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă
Articolul următorSuspiciune de pestă porcină africană într-o gospodărie din județul Satu Mare