Sighetenii care trebuie să își  facă sau să își reînoiască pașapoartele nu trebuie să meargă până în Baia Mare ci pot să facă acest lucru în Sighetu Marmației. De două ori pe lună în ziua de luni se pot face programări pentru eliberarea pașapoartelor în Sighet.

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, punctul mobil Sighetu Marmației și-a reluat programul normal după sărbătorile de iarnă. Programările se fac pe site-ul www.epasapoarte.ro.

”După perioada vacanței de iarnă în care colegii de la Serviciul de Pașapoarte au lucrat inclusiv în zile suplimentare și a fost un  program pe care noi l-am primit de la conducerea ministerului, având în vedere că foarte mulți cetățeni s-au întors acasă din străinătate, acum s-a revenit la programul inițial. Este în fiecare zi de luni activitatea și relațiile cu publicul la punctul mobil de la Sighetu Marmației. În această lună în data de 20 cetățenii se pot înscrie și să își facă programare online pe pagina web epasapoarte.ro, de asemenea pot să își ridice de acolo actele de călătorie care au fost eliberate iar în celelalte luni sunt două zile în cursul lunii, de obicei este prima și a treia zi de luni din lună dar din ce am văzut și în luna martie este programarea deschisă pentru zilele de 2, 16 și 30”, a explicat Dan Bucă, purtător de cuvânt Prefectura Maramureș.

Neprezentarea la data și ora programată, neconcordanța între datele înscrise în formularul de programare și datele de identificare ale persoanei care se prezintă la depunerea cererii de pașaport, lipsa actelor necesare sau a dovezii achitării taxei de pașaport duc la anularea programării.

Articolul precedentModificări temporare în circulația trenurilor
Articolul următorAcademia Minaur organizează un turneu internațional în Baia Mare